FAQ
Zoek een clubdate
Organiseren de leden zelf alle clubdates?
De meeste dingen wel. Dat geeft een prettige, ongedwongen sfeer. Het maakt het ook mogelijk dat er veel kleinschalige activiteiten in de agenda staan, waar je makkelijk contacten legt.
Gaat dat goed in de praktijk?
Dat gaat verrassend goed. Als redactie bekijken we alle clubdates wel even voordat we ze plaatsen. Waar nodig overleggen we met de organisator. En is de organisator op het laatste moment verhinderd, dan zoeken we een vervanger.
Wat kost deelname aan een clubdate?
Als je volledig lid bent, kun je deelnemen aan zoveel clubdates als je wilt. Wil je (nog) geen volledig lidmaatschap nemen, dan kun je je ook aanmelden middels een eenmalige bijdrage van € 5. Eventuele kosten voor consumpties of een activiteit verreken je zoveel mogelijk ter plekke met elkaar.
Help, de organisator is ziek
Dat is geen probleem. Dan vragen we een van de deelnemers om de honneurs waar te nemen en even iedereen op te vangen. Zo kan iedere clubdate toch doorgaan.
Het is vol, wat nu?
Sommige clubdates zijn zo populair dat niet iedereen mee kan. Je kunt je dan wel aanmelden als reserve. Sta je reserve, dan hoor je het meteen zodra er een plekje vrij komt (ofwel omdat een van de deelnemers zich afmeldt ofwel omdat er bij nader inzien meer mensen mee kunnen). Iedereen die reserve staat krijgt dat bericht – tegelijk – en de vrijgekomen plek gaat naar de eerste persoon die reageert. Dit systeem heeft als voordeel dat een vrijgekomen plek altijd snel weer is gevuld.
Kan ik me weer afmelden?
Ben je verhinderd? Geef het zo snel mogelijk door, ook als je op de reservelijst staat.
Start een clubdate
Waarom zou ik zelf een clubdate starten?
Dat is het leukste wat er is. Je brengt niet alleen mensen bij elkaar; je bent zelf in een uitstekende positie om contacten te leggen. Bovendien levert het je veel waardering op (terwijl het weinig werk is). Voor het starten van een clubdate heb je geen volledig lidmaatschap nodig. Na het indienen van een clubdate zorgen we dat je zeker de komende drie maanden kunt genieten van een volledig lidmaatschap, waarmee je ook aan alle andere clubdates kunt deelnemen, profielen kunt bekijken en persoonlijke berichtjes sturen.
Wat is een goede doelgroep
Als organisator mag je zelf de doelgroep bepalen. Meestal vinden wij een leeftijdsbereik van 20 of 25 jaar mooi, maar sommige organisatoren kiezen voor een bredere doelgroep. Dat is prima. Wat je ook kunt doen: eerst kijken hoe het loopt en dan later de doelgroep verbreden.
Kan ik het samen met iemand anders organiseren?
Dat is zelfs heel erg leuk. Vermeld het er even bij als je een clubdate indient. Eén iemand is de hoofdorganisator. De mede-organisator meldt zich daarna aan als deelnemer.
Kan ik iets organiseren voor alleen singles?
Heel makkelijk, kwestie van een even vinkje plaatsen als je een clubdate indient. Mensen die in hun profiel hebben aangegeven dat ze ‘momenteel niet beschikbaar’ zijn voor een relatie, kunnen zich dan niet aanmelden. De clubdate is echt ‘singles only’.
Algemeen
Moet ik een profielfoto plaatsen?
Als je alleen even wilt rondkijken op de site hoeft het niet. Wil je gaan deelnemen aan clubdates dan is het wel een goed idee. Andere leden stellen het erg op prijs en je zult zien dat een foto het makkelijker maakt om elkaar te vinden. Voor organisatoren is een profielfoto verplicht.
Kan ik mensen volgen?
Je kunt mensen toevoegen aan je favorieten. Je kunt die profielen dan makkelijk weer terugvinden. Ook is het mogelijk om op de hoogte te blijven als iemand zich aanmeldt voor een clubdate (behalve als de ander die optie heeft uitgezet).
Ben ik nu ook lid van DateMore?
Do-More en DateMore zijn twee websites die op de achtergrond met elkaar zijn verbonden: ze gebruiken dezelfde database. Met één abonnement ben je lid van beide sites. Heb je geen belangstelling voor DateMore, dan kun je bij je instellingen aangeven dat je daar niet gevonden wilt worden.
Wat zijn de kosten voor lidmaatschap?
Als je alleen even wilt rondkijken op de site, kan dat prima met een gratis lidmaatschap. Wil je vervolgens deelnemen aan een clubdate, dan kan dat via een eenmalige bijdrage (€ 5). Of je neemt een volledig lidmaatschap. Daarmee kun je deelnemen aan net zo veel clubdates als je wilt, profielen zien en berichtjes versturen. Ook kun je gebruikmaken van alle mogelijkheden die onze zustersite biedt: DateMore. Organisatoren van clubdates hoeven niet te betalen voor lidmaatschap. Zie ook de aparte pagina met kosten.
Zit ik ergens aan vast?
Nee, je zit nergens aan vast. Je bepaalt zelf of je een volledig lidmaatschap neemt, en dit wordt nooit automatisch verlengd.
Kan ik andere mensen blokkeren?
Dat kan. Als je iemand blokkeert kan die ander niet meer je profiel zien en je ook geen berichten sturen. Organiseer je een clubdate, dan kan die persoon zich niet aanmelden.
Hoe staat het met privacy?
Je persoonlijke gegevens zijn afgeschermd voor zoekmachines, behalve je gebruikersnaam. Ook je profielfoto is niet zichtbaar via zoekmachines. Uiteraard spelen we geen gegevens door aan andere partijen. Zie ook onze privacyverklaring.
Zijn mijn gegevens overgezet vanuit Singles United?
Als je lid was van Singles United (SU) dan zijn je gegevens overgezet naar Do-More en DateMore, die één database delen. Je inlognaam, je wachtwoord, je e-mailadres, je profiel, je instellingen, je berichten. Uiteraard kun je de gegevens in je profiel altijd aanpassen, evenals je instellingen.
Waarom een nieuwe naam?
We hebben op een gegeven moment besloten een nieuwe site te bouwen voor Singles United: technisch beter bij de tijd en geschikt voor mobiele apparaten. Ergens tijdens het bouwproces hebben we besloten ook de naam te veranderen in Do-More. Dat paste mooi bij onze plannen voor een zustersite, die op dat moment al de naam DateMore had gekregen, en we vonden dat de grote vriendenclub die er bij SU was ontstaan niet meer specifiek voor singles zou moeten zijn. Zie ook de pagina Over Do-More.
Ik krijg geen mailtjes sinds de naamsverandering.
Het beste wat je kunt doen is ons toevoegen aan je contactpersonen of lijst van 'trusted senders'. Het gaat om dit mailadres: no-reply@do-more.nl.