Do-More: platform voor clubdates

Het waren leuke avonden en weekenden, die eerste clubdates – toen het woord 'clubdate' nog niet bestond. En er kwam veel moois uit voort! Allemaal dankzij singles die zelf iets organiseerden en een leuke club mensen bij elkaar wisten te krijgen.

Voor herhaling vatbaar, vonden we. Een welkom alternatief voor de gewone datingsite, waar je altijd maar moet afwachten met wie je nou eigenlijk hebt zitten mailen.

Zo is Singles United ontstaan, in 2010, een platform voor clubdates. Een site vóór en door singles, waar je met elkaar iets leuks onderneemt en ondertussen de kans vergroot dat je ‘die ene’ tegen het lijf loopt…

‘Heb een leuke tijd (en ontmoet de liefde van je leven).’ Zo ondertekenden we onze mailtjes.

Negen jaar later en duizenden clubdates verder is Singles United langzamerhand ‘SU’ gaan heten, een koosnaam voor de grote vriendenclub die zich heeft gevormd. Er zijn niet alleen singles lid, ook stelletjes die geen afscheid kunnen nemen. En dat hoeft ook niet. Het vleugje dating is langzaam naar de achtergrond verdwenen, daarom hebben we in 2019 besloten om verder te gaan onder een nieuwe naam: Do-More.

Do-More is een platform voor clubdates. Kleinschalige activiteiten, waar je makkelijk contacten legt, meestal georganiseerd door de leden zelf. Precies zoals bij SU.

Wekelijks kun je in de agenda kiezen uit van tal van clubdates. En staat de clubdate waar je naar op zoek bent er niet bij, dan start je die zelf. Net als bij SU. Wandelingen, borrels, theater-, museum- en concertbezoek of een driedaagse zeiltocht. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Ook kun je bij Do-More clubdates organiseren die ‘singles only’ zijn. Kwestie van even een vinkje zetten als je een clubdate indient.

Ook niet veranderd is de rol van de redactie. We bekijken alle clubdates voor publicatie en eventueel overleggen we met de organisator. We zoeken zelfs een vervanger als de organisator ziek is, zodat iedere clubdate gewoon kan doorgaan.

Wat wel nieuw is: we hebben er een zusje bij gekregen: DateMore. Bij DateMore vind je iedereen die gevonden wil worden. Toch een soort datingsite, maar wel vanuit dezelfde filosofie als waarmee SU ooit begon: ga elkaar zo snel mogelijk in het echt zien. Soms heb je mazzel met je eerste date, soms duurt het iets langer. Date once, date twice… ineens is het raak!

Met één abonnement ben je lid van beide sites.

 

Redactie: Brigitte, Shirley en Roy

 

Lees ook onze blog Een nieuwe site, een nieuwe naam

 

Initiatief, teksten, functioneel ontwerp: Roy van de Graaf. Grafische vormgeving: Mooizo Design, Hennie Steenmetz. Technische realisatie: VenSoc Technologies.